• Zhuzhou C&W Precious Tools Co.,ltd, urang gaduh seueur warta seger sareng pikaresepeun sareng ngarepkeun bacaan anjeun.

  • Simkuring boga parabot paling canggih, sarta kami bisa bersaing jeung counterparts internasional

  • Urang difokuskeun manajemén proyék customer, ngalebetkeun rencana proyék awal ka klien, sarta boga jadwal proyék jelas

  • Urang difokuskeun manajemén proyék customer, ngalebetkeun rencana proyék awal ka klien, sarta boga jadwal proyék jelas

#
Tentang Kami

Zhuzhou C&W Precision Tools Co., Ltd   (C&W Tools) lokasina di dasar industri karbida Cina---Zhuzhou. Jeung taun inserts indexiable R&D、manufaktur jeung   pangalaman aplikasi, pausahaan geus jadi ka professional full range   panyadia solusi dina widang machining, urang boga alat husus kuat   jasa desain jeung kamampuhan manufaktur, utamana pikeun ngaropéa   inserts jeung produk carbide jsb. ※ Parabot & Inspeksi struktur      Pausahaan ngabogaan set pinuh ku equipments processing kelas munggaran tur inspecting instrumen kaasup CNC periferal grinding puseur, ...

maca deui
BÉRITA PALING ÉNGGAL