• Zhuzhou C&W Precious Tools Co.,ltd, kita duwe akeh warta sing seger lan menarik lan ngenteni maca sampeyan.

  • Kita duwe peralatan paling canggih, lan kita bisa bersaing karo mitra internasional

  • Kita fokus ing manajemen proyek pelanggan, ngirim rencana proyek awal menyang klien, lan duwe jadwal proyek sing jelas

  • Kita fokus ing manajemen proyek pelanggan, ngirim rencana proyek awal menyang klien, lan duwe jadwal proyek sing jelas

#
Babagan Kita

Zhuzhou C&W Precision Tools Co., Ltd   (C&W Tools) dumunung ing basis industri karbida Cina---Zhuzhou. Kanthi taun sisipan indeksasi R&D、pengalaman manufaktur lan aplikasi, perusahaan wis dadi panyedhiya solusi lengkap profesional ing bidang mesin, kita duwe alat khusus sing kuwat, layanan desain lan kemampuan manufaktur, utamane kanggo sisipan lan produk karbida sing disesuaikan, lsp. ※ Peralatan & Inspeksi struktur      Perusahaan iki duwe set lengkap peralatan pangolahan kelas kapisan lan instrumen inspeksi kalebu pusat penggilingan periferal CNC, giling...

maca liyane
WARTA TERBARU
  • #

    T-slot panggilingan cutter, "Carbide non-standar alat": Iku nggunakake baja-kacepetan dhuwur lan alloy hard kanggo proses umum logam gampang-nglereni (HRC30 utawa ngisor), lan bisa digawe saka baja-ka

    2811-2019
  • #

    Wiwit pertengahan abad kaping-20, amarga prestasi ilmiah lan teknologi sing apik kayata mikroelektronik, teknologi informasi, lan ilmu material, lan percepatan kemajuan teknik, pangembangan teknologi

    2811-2019
  • #

    Proses ESC (Edge and Surface conditioning) minangka proses kanggo nambah (passivation) lan polishing permukaan pinggiran. Liwat proses ESC, kekuatan pinggiran alat bisa ditingkatake, kahanan stres per

    2811-2019